3 smarte måder du kan bruge dine overskydende fliser på

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Køkkenet

Har du en bunke med overskydende fliser tilbage, og ved du ikke helt, hvad du skal bruge disse fliser til? Der er ingen grund til at smide dem ud, da du kan bruge dine overskydende fliser på flere kreative måder. 

Det kan være, at du har en rest af gulvklinker i marmor, vægfliser eller noget helt tredje. Læs med videre og find inspiration til, hvordan du kan gøre brug af dine overskydende fliser.

Sådan kan du bruge dine overskydende fliser

Lige meget om du er en kreativ sjæl eller ej, kan du give dig i kast med nedenstående projekter:

  • Inddrag fliserne i din resterende indretning – For at skabe et hyggeligt og attraktivt hjem er det en fordel at give det personlighed. Det kan du blandt andet gøre med hjælp fra overskydende fliser. Du kan inddrage fliserne på flere måder som for eksempel ved at bruge dem som glasbrikker, underlag til blomsterkrukker eller noget helt andet. Det er nærmest kun din fantasi, der sætterne grænserne for, hvad du kan bruge fliserne til i din boligindretning.
  • Brug fliserne til pynt til diverse begivenheder – En anden idé er, at du bruger fliserne til pynt til specielle begivenheder. Fliserne kan indgå i bordpynten, hvor de kan fungere som bordkort, eller de kan være en del af dine juledekorationer.
  • Anvend fliserne til noget praktisk – Fliserne kan også bruges til noget praktisk i dit køkken. Du kan bruge fliserne som bordskånere eller tallerkener, da de højst sandsynligt vil kunne holde til lidt af hvert.

Relateret indlæg