Sådan skaber du en indbydende spisestue  

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Stuen

Når det kommer til indretning af spisestuen, er der nogle enkle ting, som du kan gøre for at skabe en indbydende atmosfære. Samlet set handler det om at skabe en atmosfære, der er indbydende og komfortabel for dig og ikke mindst for dine middagsgæster.

Hvilken stil går du efter?

Først og fremmest er det vigtigt at tænke på, hvordan du vil bruge rummet. Vil du have det til at være en formel spisestue til middagsselskaber, eller vil du have det til at være mere afslappet?

Husk belysning

God belysning er en essentiel faktor, når det kommer til at skabe en indbydende spisestue. Lav en kombination af overhead-lys og lamper på borde eller vægge for at skabe en varm og hyggelig atmosfære.

Hvis du vil have en mere formel spisestue, kan du overveje at hænge en lysekrone over bordet.

Vælg de rette spisestue-møbler

Når du har bestemt dig for belysningen, er det tid til at fokusere på møblerne. Hvis du har en stor spisestue, kan et stort bord og en række stole være en god idé. Hvis rummet er mindre, kan du overveje et mindre spisebordssæt.

Uanset hvad du vælger, skal du sørge for, at det er behageligt at sidde i, i længere perioder.

Vælg behagelige farver til indretningen af din spisestue

Næste trin er at væge de rette farver og dekorationer. Vælg farver, der er varme og indbydende, som beige eller grå. Tilføj et par farverige dekorationer såsom en vase med blomster eller nogle malerier på væggene.

Hvis du vil have et mere formelt udseende, kan du bruge et tapet med et mønster eller en elegant bordløber på bordet.

Hvis du vil have et mere afslappet rum, kan du overveje at tilføje en sofa eller en lænestol til at slappe af i efter måltidet.

Relateret indlæg