Ønsker du dig en anderledes seng?

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

De fleste vælger en neutral seng, der ikke må skeje for meget ud. Hvis du er vild med tanken om en anderledes seng, så skal du se den fede, gule opbevaringsseng fra vidaXL.

Man behøver ikke altid gøre det, som de andre gør. Hvis du er typen, der elsker farver, ikke er bange for at eksperimentere, og generelt godt kan lide at skille dig ud hvad angår møbelvalg og indretning, så har vidaXL det perfekte sengestel til dig. De har udviklet en smart opbevaringsseng, der kan fås i flere forskellige farver end blot de klassiske grå-sorte nuancer. Udover i grå kan den nemlig fås i både brun, blå og gul.

Drømmer du om en seng, der skaber opmærksomhed i et rum, og som skaber personlighed i sig selv, så er dette en drøm af en seng for dig. Det smarte er nemlig også, at sengen er en opbevaringsseng, så du kan skaffe dig af med alt det kedelige, der fylder på værelset. En ekstra dyne, dynebetræk, håndklæder, en weekendtaske, en vinterjakke eller hvad du ellers lige har af ekstra ting, som du ikke bruger hver dag, men som du stadig skal have plads til.

Denne stofbeklædte seng har nemlig et opbevaringsrum med rigeligt plads til opbevaring under sig. Den har en gasløft-mekanisme, der gør det nemt at løfte madrassen med begge hænder fri til at tage eller placere ting i rummet nedenunder. På den måde har du pludselig nogle ekstra kvadratmeter at boltre dig på, også til indretning.

Relateret indlæg