Den rette håndvasker fuldender et rum

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Indretning | Interiør | Møbler

Der findes håndvaske, der udelukkende er produceret med et praktisk formål, men der findes også masser af muligheder for pæne, dekorative håndvaske, der sætter prikken over i’et i et rum.

Hvor håndvaske tidligere kun har haft et praktisk formål, så er det med tiden mere og mere blevet endnu et møbel, der kan få lov at stå ud i et rum. De fås ikke længere kun i firkantede stål-versioner men både i runde og ovale former, dybe, smalle, høje, og i messing, porcelæn, marmor og sten. Der er ganske enkelt ikke grænser for, hvad man kan få af håndvaske, og derfor er din største opgave at finde ud af, hvilken stil, du gerne vil skabe i dit rum.

Uanset hvilket look, du går efter, så kan du få en håndvask, der matcher det. Hos Design4home kan du finde smukke håndvaske i alverdens former og materialer. Eksempelvis har de et stort udvalg af runde håndvaske, der er særligt egnet til badeværelset, hvor en håndvask også mest skal bruges til at vaske hænder og ikke har en masse andre praktiske formål.

Find blandt andet den runde, hvide designerhåndvask med en flad bund, som bliver en smuk prik over i’et på fx en træbordplade. Den tjener et æstetisk formål med dens japanske stil, og den er håndlavet i Italien med største finesse. Den er med til at skabe ro på badeværelset med den perfekte balance mellem dimensionerne. Se det store udvalg og find din næste håndvaks i kategorien håndvask badeværelse hos Design4home.

Relateret indlæg