Det skal du overveje ved valg af et sengebord

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Soveværelset

Et sengebord er den ultimative sengekammerat og et praktisk møbel. Det sørger for, at du både har bordlampen, et glas vand midt om natten, vækkeuret om morgenen og bøger, du er i gang med at læse, tæt på dig.

For at gøre dit soveværelse så funktionelt og stilfuldt som muligt er det værd at overveje hvilket sengebord, du skal vælge.

Hvad skal du bruge det til?

Afhængig af dine behov kan du sagtens bare have et mindre bord på fire ben eller en taburet som et sengebord. Men at have et sengebord med opbevaringsmuligheder er meget alsidigt og vigtigt for mange. Det giver dig et sted at opbevare både bøger, blade, og alt, hvad du måske gerne vil have tæt på dig om natten. Samtidigt kan du have de ting, du bruger som det første om morgenen, lige ved hånden. Et sengebord med skuffer eller hylder er derfor værd at overveje.

Hvordan skal det se ud?

Tænk over hvordan du vil have dit soveværelse skal indrettes i forhold til stil, farver m.m. I dag kan du finde en lang række af sengeborde, der alle er designet på forskellige måder. Du kan finde sengeborde i et væld af farver og materialer, så der er et bord for enhver smag og ethvert soveværelse.

Tag et kig på højden

Den ideelle højde for et sengebord er nogenlunde ved toppen af din madras. Det vil altså sige, at sengebordet skal være på niveau med madrassen, så det er nemt for dig at få fat i tingene på bordet.

Relateret indlæg