En tavle er ikke bare en tavle

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Kontor

Står du og skal bruge en tavle i din virksomhed? Det var så nemt i gamle dag. Dengang var der de sorte kridttavler, og så kunne du få en korktavle eller en med hessian. I dag er der et væld af tavler i alle mulige udformninger og størrelser. Har du brug for en tavle, kan du derfor finde en, der passer lige præcis til det specifikke formål.

Gå på opdagelse i tavleuniverset

Det kan være en god i idé at gå på opdagelse i alle de typer af tavler, der findes. Det gør nemlig, at du får den mest optimale tavle. Du kan eksempelvis vælge en bæredygtig tavle. Disse tavler er CO2-neutrale, da de er fremstillet af genbrugsmaterialer samt bæredygtige FSC-certificerede materialer. Det kan eksempelvis være bambus, gummi og aluminium.

Whiteboards

Med whiteboards kan du give virksomheden sin helt egen udstråling. Du kan få både magnetiske og lydabsorberende whiteboards i forskellige designs og i en kombination med diverse tekstiler og farver.

Glastavler

Glastavler har den fordel, at de kan kombineres på mange måder. De er nemlig nemme at sætte sammen med andre slags tavler. Du kan få glastavler, hvor rammen og glasset er i forskellige former og farver.

Opslagstavler

Der er altid brug for en opslagstavle, da den anvendes til mange formål. En opslagstavle behøver ikke at være kedelig, da du kan få den i både kork, tekstil, aluminium og gummi. Du kan altså vælge en, der passer ind i din allerede eksisterende indretning i virksomheden.

 

Relateret indlæg