Er du på udkig efter nye møbler til dit hjem?

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Overvejer du at skifte spisebordet ud med et større, at forkæle dig selv med en ny lænestol, eller måske trænger du til en ny seng? Lauridsens Møbler & Tæpper har alt til hjemmet, og du finder deres møbler nær Varde.

1100 kvadratmeter butik

Er nogle af dine møbler slidte, eller mangler du simpelthen møbler til dit nye hjem? Hvad enten det er til stuen, kontoret eller soveværelset, så finder du alt i møbler hos Lauridsens Møbler & Tæpper. De har en webshop, men du kan også selv gå på opdagelse i deres fysiske butik, der ligger Nørre Nebel, nær Varde. Faktisk er butikken hele 1100 kvadratmeter, hvilket er en ret god indikation på, hvor stort et udvalg de har. De har alt lige fra sofaer, TV-borde, spisestole og skænke til vitrineskabe, senge, kontorstole og skriveborde. Faktisk har de alle nødvendige møbler til dit hjem, og du vil helt sikkert blive glad for dine nye møbler fra Lauridsens Møbler & Tæpper. 

Se og prøv dit nye møbel før køb

Hvad du finder på deres webshop, er stort set også det, du finder i deres fysiske butik nær Varde. Det betyder, at du selv kan se og afprøve det møbel, du har forelsket dig i, inden du køber det. Lauridsens Møbler & Tæpper er en familieejet virksomhed, som har mere end 60 års erfaring, så du kan stole trygt på, at de ved, hvad der er høj kvalitet, og god service og rådgivning er noget, der betyder meget for virksomheden, så du får den bedste oplevelse både på webshoppen og i butikken i Varde.

Relateret indlæg