Få en smuk og ensartet græsplæne med en ny plæneklipper

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Haven

Har du ikke noget imod en lille gåtur i haven, og foretrækker du desuden en både hurtig og effektiv klipning, så er der mange gode grunde til at anskaffe dig en traditionel plæneklipper.

Robotplæneklipperens begrænsninger

Når det handler om græsslåning, er der selvfølgelig visse fordele ved den populære robotplæneklipper, som finder vej til flere og flere haver. Men sandheden er også, at der er stor forskel på kvaliteten blandt udvalget af robotplæneklippere, og medmindre du investerer i en model, som lever op til din haves betingelser, kan du hurtigt komme til at savne din gamle plæneklipper.

Hurtigere og bedre resultat

Med en plæneklipper skal du ganske vist selv udføre græsslåningen. Men værdsætter du en flot og ensartet græsplæne, og kan du desuden godt lide at opholde dig i din have, så vil den rette plæneklipper ganske enkelt gøre dig til en gladere haveejer. Med en plæneklipper kan du hurtigt og effektivt ordne græsslåningen i én omgang og på den måde slippe for både uklippede områder og græs i forskellige længder.

Mulighed for opsamler

En markant fordel ved plæneklipperen er, at det er muligt at vælge en model med opsamler. Ved at benytte en opsamler slipper du for løstliggende græs, hvilket først og fremmest giver en smukkere græsplæne med et mere velplejet udseende. Men udover at bidrage til din haves æstetik hjælper en opsamler faktisk også med at forebygge ujævn vækst og skadedyrsproblemer.

Find den rette plæneklipper

Hos Kalundborg Skov Park Have fører de plæneklippere i masser af udgaver med forskellige funktioner, og uanset om du foretrækker en plæneklipper med eller uden opsamler, er der nok at vælge mellem. Forkæl din have og find din nye plæneklipper her.

Relateret indlæg