Få mere ud af din terrasse

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Indretning

 

 

Terrassen er et af hjemmets mest idylliske steder. Det er randzonen mellem hus og have, og altså her de to verdener kan mødes i en harmoni af natur og møbler.

 

En terrasse er derfor ikke noget, man skal tage for givet, og det ville være et enormt spild at bruge den som en forlængelse af køleskabet. I stedet bør du lægge din sjæl i at indrette din terrasse i en sådan grad, at du har lyst til at bruge den så meget som muligt.

 

Møbler

Terrassen kan være alt fra en lounge til en udendørs spisestue, og har du plads nok, kan den være begge dele. Det vigtigste er, at du indretter rummet med møbler, der kan tåle regn og sol.

 

Her er møbler i naturmaterialet rattan et oplagt bud på møbler til terrassen. Mange vælger også at bygge deres egne møbler af imprægneret træ, som du sikkert kender fra Europaller.

 

Planter

Terrassen er her, du kan indrette din egen lille blomsterpark med en masse blomsterkummer. Her kan du plante alt fra din yndlingsblomst til en køkkenhave med spiselige planter.

 

Du kan sprede planterne ud på hele terrassen eller samle det hele omkring et enkelt hjørne, for at give en større koncentration.

 

Pleje

Når du først har indrettet din drømmeterrasse, ville det være en skam at lade den stå til. Her kræves tilbagevendende pleje af underlaget, for at beholde det flotte udtryk.

 

Har din terrasse et underlag af fliser, skal du sørge for at købe en flisepleje. Pleje af fliser er noget enhver husejer kan kaste sig over og kræver ikke mere end knofedt og en omgang flydende flisepleje. Når du køber flisepleje, er det vigtigt at kigge efter miljøvenlige mærker, da en ren terrasse aldrig må være på bekostning af et godt miljø.

Relateret indlæg