Fokus på detaljerne i haven

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Haven

Nogle er havemennesker – nogle er ikke, men når solen skinner, er der altså ikke noget bedre end en lækker have.

Der er mange faktorer, der kan bidrage til en lækker have. Det kan både være en flot græsplæne, blomsterbede og en god terrasse. Alt dette indeholder de fleste haver – men derfra er det dit job at gøre områderne indbydende, så du kan få det optimale ud af dit udendørsområde.

Det kan du gøre ved at tilføje lækre møbler, så du og dine gæster både kan indtage en god middag og slappe af på terrassen. Derudover er det altid flot med en have, hvor græsset er slået og blomsterne er vandet – det har nemlig stor indflydelse på helhedsindtrykket.

Når du har styr på de helt basale ting, er det op til dig, hvad du synes, giver haven en ekstra god fornemmelse.

Ekstra luksus i haven

Det er de små ting, der gør forskellen. Det kan for eksempel være blomsterkrukker på terrassen eller lys, som kan gøre haven brugbar, efter solen er gået ned. Her kan du både få indbygget spots eller gøre brug af lanterner, som også er en hyggelig mulighed.

Ønsker du at bruge tid i haven, når det bliver køligere, kan du med fordel placere en terrassevarmer. På den måde kan du trække aftenerne i haven lidt længere, fordi du og dine gæster kan holde varmen.

I forhold til at imødekomme de varmeste sommerdage, kan du selvfølgelig erhverve dig en parasol. Det er næsten et must, når du trænger til at gemme dig for solen. Vil du gå skridtet videre, kan du vælge markise inkl montage. Her kan du få indført en ekstra luksus – både når solen skinner, og regnen falder.

Relateret indlæg