Forkæl dig selv med designmøbler fra Fritz Hansen

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

En stol er ikke bare en stol, og et bord er ikke bare et bord. For mange handler det om god komfort, men for mindst lige så mange handler det om udseende. Det er det danske brand Fritz Hansen stærkt bevidst om, og hos Rosborg Møbler finder du et stort udvalg af de stilede møbler samt accessoires.

Høj kvalitet gennem alle årene

I 1872 blev Fritz Hansen grundlagt af snedkermester Fritz Hansen med hovedsæde i Allerød. Firmaet har gennem årene været i flere hænder, og under Besættelsen opstod der en mangelsituation på møblerne, hvorefter flere af møblerne blev produceret ud fra fri fantasi med tanke på møblerne fra før Besættelsen. Poul Hansen, tidligere chef for møbelfabrikken fik de førende arkitekter til at tegne møbler for firmaet. Her er der blandt andet snak om den store designer Arne Jacobsen, hvis formpressede stol fra 1951 var startskuddet til et længere samarbejde med flere store designere, såsom Hans J. Wegner og Børge Mogensen.

Hjemlig glæde med designmøbler

Gennem tiden er Fritz Hansen blevet en stor del af den danske og internationale designhistorie, og firmaet er kendt for at være eksklusivt og et værdsat designbrand. Unikt for Fritz Hansens møbler er, at kun de bedste materialer bliver anvendt, og hver eneste detalje bliver vendt og drejet, før den føres ud i livet. På den måde kan du som køber være helt sikker på, at du får en designstol af ekstraordinær kvalitet. Hos Rosborg Møbler finder du et stort udvalg af møbler fra Fritz Hansen, herunder Svanen, Liljen, Myren og Serie 7. Gå på opdagelse og find det møbel eller de accessoires til dit moderne hjem, som vil glæde dig hver eneste dag.

Relateret indlæg