Glæd din krop med en god kontorstol

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Kontor | Møbler

En stol er ikke bare en stol. Om det skal være en lænestol, spisestol eller en kontorstol, skal den passe dertil. Hos ergopartner.dk finder du et stort udvalg af ergonomiske kontorstole, så du sidder godt og får den rigtige holdning ved skrivebordet.

Vigtigt at sidde godt

Har du et job, hvor du dag efter dag sidder på kontoret foran en computer? Det kan hurtigt blive nogle lange dage for kroppen, for vi er ikke skabt til at sidde ned – i hvert fald ikke i så mange timer ad gangen. Vi har tendens til at sidde forkert og med den helt forkerte holdning, uanset hvilken stol vi sidder på, og det kan ikke undgås at få konsekvenser for vores kroppe. Måske døjer du allerede med ondt i skulder og nakke, eller har det sat sig i ryggen? Kroppen fortæller os hurtigt, hvis der er noget galt, så det er med at lytte, når det begynder at gøre ondt. Et godt sted at starte er med en ergonomisk kontorstol. Den er god til kontorjobbet, men den er bestemt også god på hjemmekontoret, hvis du bruger mange timer foran skærmen. 

Ergonomi i højsædet

Når vi sidder på en stol, sidder vi ofte helt stille. Nogle har for korte eller for lange ben til at nå jorden, hvor det allerede her vil påvirke siddestilling. En ergonomisk kontorstol fra Ergopartner er en gave til dig, der aldrig sidder godt nok. Siddestillingen kan nemlig justeres, så den passer præcis til dig og din krop. Det gælder i højde, men også i forhold til om sædet måske skal være vippet lidt frem eller tilbage. Gør din krop en tjeneste med en god kontostol!

Relateret indlæg