Gode grunde til at vælge et plastik juletræ

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Indretning | Interiør

Der er nok ingen af os, som er i tvivl om, at juletræet er et meget stort omdrejningspunkt, når det er juleaften. Hvis valget står mellem et rigtigt juletræ og et plastikjuletræ, hvad vil du så vælge? Her kan du finde flere gode grunde til at vælge et plastik juletræ.

Er der allergi i din familie?

Der findes flere og flere med den ene eller anden form for allergi i Danmark. Det hænger rent faktisk sådan sammen, at du også kan være allergisk overfor juletræer. Juletræer er nemlig grantræer.

Gran kan indeholde skimmelsvampe og harpiksstoffer, hvilket kan give anledning til, at allergikere, astmatikere og personer med sensitive luftveje får problemer. Hvis du selv eller et af dine familiemedlemmer lider af allergi, er et plastik juletræ den sikreste løsning for en dejlig jul for alle.

Kunstige juletræer drysser ikke

Har du haft et rigtigt juletræ, har du sikkert oplevet, at der ikke skal meget til, før det begynder at drysse. Hvis du er træt af at finde grannåle i hele huset, er det endnu en god grund til at vælge et kunstigt juletræ. Du skal herved heller ikke bruge en masse tid på at gøre rent.

Det er nemt at komme af med

Bortskaffelsen af et juletræ er et af de evige irritationsmomenter, der dukker op år efter år. Har du ikke en trailer, skal du have et dryssende juletræ ind i bagagerummet, når du skal på genbrugspladsen med det. Det kræver, at du også skal bruge tid på at ordne bilen bagefter. Et plastik juletræ kan du blot hurtigt pakke væk.

Relateret indlæg