Gør det besværligt for ubudne gæster

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Indretning

Har du en virksomhed med et stort lager? Det kan være svært at holde opsyn med et lager hele døgnet rundt. Det er ikke rart at møde ind om morgenen og blive mødt af et lager, hvor der mangler en masse lagervarer. Har du et ønske om at gøre det besværligt for ubudne gæster? Så læs med videre her.

Et stålgitter kan være den perfekte løsning

Der findes mange løsninger, du kan bruge for at forhindre tyveri i din virksomhed. Der er både alarmer, videoovervågning m.m. Sommetider er det bare meget bedre med et stålgitter. Når en besøgende glemmer at melde sin ankomst og bliver mødt af et stålgitter, er det ofte nok til, at vedkommende opgiver sit forehavende. Det er nemlig alt for besværligt og tidskrævende at gå i gang med at fjerne et gitter for at komme til varerne.

Flere typer af stålgitre

Hvis et stålgitter skal være den bedste tyverisikring for dig og din virksomhed, bør du vælge en model, der passer til formålet. For det første skal et stålgitter være skræddersyet, så det passer optimalt til rammerne i din virksomhed. Har du eksempelvis ovenlysvinduer på lageret, er et specialdesignet stålgitter en rigtig god løsning.

Derefter skal du tage stilling til hvilken maskestørrelse, der vil være den bedste i dit tilfælde. Er det bedst med et stålgitter med en maskestørrelse på 80 x 80 mm. eller 140 x 140 mm.? Har du desuden et ønske om en bestemt farve på stålgitteret, er det en god idé at høre forhandleren om, hvorvidt det kan lade sig gøre.

Relateret indlæg