Hverdagsluksus og komfort uden lige

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Soveværelset

Elevationssengen er det rette valg til dig, som drømmer om bedre nætter og hverdagsluksus. Ikke nok med at man ligger formidabelt i en elevationsseng, så er den også smart, da du kan hæve hovedgærdet, når du ser fjernsyn eller læser en bog, og samtidig kan fodenden hæves, hvis benene er i uro, eller du bare gerne vil smække benene op.

En elevationsseng er for alle

Da man var lille, var der intet federe end at trykke på controlleren og derefter opleve, hvordan både hovedgærde og fodende steg til tops, og du blev fanget liggende, spændt op som en flitsbue – men det var nu kun for morskabens skyld. En elevationsseng er for alle, uanset om du søger komfort, eller om du døjer med rygproblemer og har brug for hjælp til at komme ud af sengen.

Elevationssenge fra Bedre Nætter

Hos Bedre Nætter kan du få elevationssenge i topkvalitet. Med en elevationsseng kan du altid indstille sengens overflade, så den passer til dit behov – du kan nemt komme til at ligge i din ønskede position. Har du ryg-, lænd- eller skulderproblemer, er det også en god ide at investere i en elevationsseng.

Bedre Nætter har et bredt udvalg af elevationssenge, som du blandt andet finder på deres hjemmeside bedrenaetter.dk Her kan du finde enkeltmandselevationssenge, eller senge til hvis I sover to sammen. Vælges en dobbeltelevationsseng, er sengen delt i bunden, og det er derfor muligt at indstille hver sin side af sengen.

Du kan blandt andet også finde split-topmadrasser fra Bedre Nætter, som er meget velegnet til en elevationsseng, da den kun er samlet på midten, og du kan derfor ubesværet hæve din side, uden det forstyrrer din partner.

Relateret indlæg