Hvilke typer værnemidler skal jeg vælge?

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Diverse

Langt de fleste mennesker har efterhånden stiftet bekendtskab med værnemidler og engangshandsker. Men hvad er det lige handsker kan, og hvilke slags skal jeg anvende hvornår?

 

Der findes nemlig flere forskellige slags af værnemidler såsom håndsprit, mundbind og engangshandsker, som alle hver især skal bruges i forskellige situationer. Men når det handler om at finde de helt rigtige handsker, er der forskellige slags at vælge imellem.

 

Håndsprit og engangshandsker

Det er altid en god ide at have en god håndhygiejne. Det betyder selvfølgelig, at du skal vaske dine hænder med vand og sæbe ofte. Men i de tilfælde hvor det kan være svært at komme i nærheden af vand og sæbe, er en håndsprit et fantastisk alternativ.

Engangshandsker er også vigtige, og her kan vælge mellem flere forskellige slags. Uanset hvilken en slags handske du vælger, så er det vigtigt, at du altid har en god håndhygiejne. Vælger du at tage handskerne på over beskidte hænder, hjælper de ingenting. Varmen fra dine hænder vil i stedet være den perfekte grobund for bakterier under handskerne.

Sørg derfor altid for at vaske hænder og brug gerne sprit, når du tager engangshandskerne på. Da handskerne ofte efterlader små materialerester på hænderne, bør du også vaske hænderne efter brug for ikke at komme til at udvikle allergi.

 

Vinyl, nitril eller latex – hvad skal jeg vælge?

Inden du vælger en engangshandske, bør du være opmærksom på, hvilken en slags det er du vælger. De er nemlig lavet til forskellige formål.

Handsker der er fremstillet i vinyl og nitril, er gode til at beskytte dine hænder mod vand og sæbe. Mens handsker af latex og nitril kan beskytte dine hænder imod fremmede bakterier og virus. Klik her og find engangshandsker og meget mere hos Lomax.dk.

Relateret indlæg