Hvilken type opvaskemaskine skal jeg vælge?

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Køkkenet

For de fleste er en opvaskemaskine den rene luksus. Det er nemlig den maskine i køkkenet, der sørger for at klare al oprydningen for dig. Men som med alle andre apparater i dit køkken, er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige model

Her skal du især være opmærksom på, at du vælger den rette type af opvaskemaskine, som vil passe ind i dit køkken. Men hvilke typer af opvaskemaskiner kan du overhovedet vælge mellem?

Bordopvaskemaskine

Hvis du bor i et mindre hus eller en lille lejlighed, har du højst sandsynligt ikke meget plads i dit køkken. Dog kan du stadig få plads til en opvaskemaskine, hvis du vælger en bordopvaskemaskine. Her er der typisk plads til mellem fire og seks kuverter, hvorfor den er ideel til cirka to personer.

Integreret opvaskemaskine

En integreret opvaskemaskine skal integreres i dit køkken. Det vil sige, at din nye opvaskemaskine kommer uden plader (topplader, frontplader og sideplader), så du skal indbygge den i dit køkken og herefter selv montere en køkkenlåge foran.

Fritstående opvaskemaskine

Hvis der er meget plads i dit køkken, kan du overveje en fritstående opvaskemaskine. Her får du en model, som du kan placere overalt i dit køkken uden problemer.

Husk at tjekke målene

Inden du vælger at købe en specifik opvaskemaskine, er det essentielt, at du tjekker målene både i dit køkken samt på selve opvaskemaskinens. Ellers kan det være, at du ender med en model, som du slet ikke har plads til, eller som er alt for lille.

Relateret indlæg