Hvor skal jeg placere min sofa i stuen?

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Møbler

Sofaen er typisk det største møbel i enhver stue, så det er det første, der skal placeres. Sommetider vil det være indlysende, hvor sofaen skal placeres henne. Men i andre tilfælde er det ikke så nemt at beslutte. Her finder du flere gode råd, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor du skal placere din Hay sofa henne.

Gode idéer til placering af din sofa

Der findes ikke kun et godt sted, hvor du kan placere din sofa. Rent faktisk findes der flere gode steder. Det er en fordel, da alle stuer ser forskellige ud.

Foran et vindue

Selvom du selvfølgelig aldrig skal spærre et vindue fuldstændigt, kan det se godt ud at placere sofaen foran et vindue. Dog skal det være en sofa med en lav ryg, så det stadig er muligt at se ud ad vinduet.

Overfor et vindue

Hvis du har et dejligt stort vindue i stuen, kan du prøve at placere din sofa overfor det for at drage fordel af den fantastiske udsigt. Der findes da ikke noget bedre end at kunne sidde i sofaen og have mulighed for at kigge ud ad vinduet.

Mod en pejs 

I de fleste rum, hvor der er en pejs, er pejsen omdrejningspunktet. Da du altid gerne vil placere møbler, så de vender mod omdrejningspunktet, kan det være en god idé at sætte din sofa overfor pejsen. 

Overfor en anden sofa

Da den visuelle balance er yderst vigtig, er der intet bedre sted end at stille en sofa overfor en anden, helst matchende, sofa.

Relateret indlæg