Indeklimaet i dit soveværelse kan føre til en dårligere nattesøvn

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Soveværelset

Hvis du ofte føler dig træt og uoplagt om morgenen, kan det være på grund af et dårligt indeklima i dit soveværelse. Heldigvis er der mange måder hvorpå, du kan forbedre indeklimaet i soveværelset. Et bedre indeklima vil helt sikkert have en positiv effekt på din nattesøvn.

Luft ud mere end en gang om dagen

Det anbefales, at du lufter ud i dit soveværelse minimum to gange om dagen – og meget gerne flere gange, hvis du kan. Her er det bedst, at du lufter ud, inden du går i seng og, når du står op om morgenen. Desuden er det en fordel, at du åbner flere vinduer i soveværelset på samme tid, hvis det er muligt.

Husk at vaske dit sengetøj

Rigtig mange tænker ikke over at vaske deres sengetøj regelmæssigt. Du vasker måske dit tøj ofte, men glemmer alt om dit sengetøj. Rent faktisk kan der samle sig en masse støv, husstøvmider m.m. i dit sengetøj, hvilket kan forværre indeklimaet. Alt det, du har på din seng, bør du vaske jævnligt. Du kan også lufte det udenfor, når vejret er til det.

Rengør dit soveværelse regelmæssigt

Selv små mængder snavs og støv kan hobe sig op over tid og påvirke kvaliteten af den luft, du indånder. Hold overflader og gulve så rene som du kan ved at støvsuge og støve af regelmæssigt i dit soveværelse. Husk altid at komme ind under alle møbler samt i alle hjørne og afkroge, hvor støv nemt kan samle sig.

Relateret indlæg