Indret din bolig med korrekt belysning

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Indretning

Mange glemmer, hvor vigtig belysningen i en bolig egentlig er. Ikke nok med at den korrekte belysning giver dig velvære, får du også mulighed for at se ordentligt i forbindelse med mange forskellige situationer. Du skal eksempelvis ikke bruge den samme belysning i dit soveværelse som i dit køkken, da rummene har vidt forskellige formål.

Grundbelysningen skal være i orden

Alle rum bør som det første have en grundbelysning. Det er hurtigt og nemt klaret med en lampe i loftet i form af eksempelvis en Louis Poulsen-pendel.

Din lampe i loftet sørger for, at du altid har en overordnet belysning i rummet. Det kan være en fordel at vælge en lampe, der kan dæmpes, da du derved altid kan indstille lysstyrken til dit behov.

Lamper til vægge, borde og gulve

Når grundbelysningen er på plads, skal du finde ud af, hvilke former for lamper du ellers har brug for i et rum. I soveværelset bør du have en lampe på dit natbord eller en lampe på væggen. Derved kan du ligge og læse i sengen samt tænde for lidt lys, hvis du skal på toilettet om natten.

I din stue er det ligeledes godt med flere forskellige typer lamper, så der er nok lys i hele rummet. Her kan du gøre brug af både væg-, bord-, og gulvlamper for at få det mest optimale lys alle steder. Det kan blandt andet være over din sofa, i et mørkt område eller ved siden af en lænestol i dit læsehjørne.

Relateret indlæg