Indret hjemmet med klassiske lamper fra Le Klint

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Indretning

Le klint lamper har længe været en stor del af indretningen i mange danske hjem, og det er der selvfølgelig en god grund til. De mange smukke lamper fra den danske virksomhed Le Klint findes både som bordlamper, loftslamper, væglamper og smukke pendler.

Hos Paustian.com kan du finde et stort udvalg af de smukke lamper fra det anerkendte danske brand. Det gælder uanset om du er på udkig efter en smuk bordlampe til et lille hjørne i stuen eller en elegant lampe til køkkenet.

Belysning i høj kvalitet

Den familieejede virksomhed Le Klint, kan spores helt tilbage til starten af 1900-tallet. Her blev den første plisserede ikoniske lampeskærm foldet, og sidenhen har denne skærm og denne foldemetode, dannet grundlaget for hele Le Klints DNA og det gode solide danske håndværk.

I dag er Le Klint blandt andet kongelig hofleverandør, og kan derfor også bryste sig af at stå bag en lang række af spændende events og forskellige projekter.

En ægte dansk designklassiker

Vælger du en Le Klint lampe til din bolig, så er der ingen tvivl om at det er et godt, men også klassisk valg. Lamperne fra Le Klint er skabt i en ukompliceret og simpel form, hvilket får den til at passe super flot i den moderne bolig, næsten uanset hvordan stilen er.

Det samme gælder uanset hvor i boligen du har brug for en smuk lampe. Lamperne er designet både som smukke bordlamper og standerlamper, men også som smukke pendler, som gør lyset i rummet til en ganske speciel og ukompliceret oplevelse.

Relateret indlæg