Lad dit køkken afspejle omgivelserne

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Køkkenet

Vi danskere elsker et godt, nyt køkken. Så meget, at vores køkkener faktisk kun holder ti år i gennemsnit. Det er ærgerligt, da det kan være dyrt at få lavet nyt køkken – for ikke at tale om det store ressourceforbrug.

Når vi laver nye køkkener, lader vi os typisk inspirere af, hvad der er moderne for tiden. Men det er en hurtig måde at få et forældet køkken på, da hvad der moderne i år, er forældet næste år. I stedet bør du lade dig inspirere af noget tidløst. Du bør lade dig inspirere af omgivelserne omkring køkkenet.

By

Mange af os bor i byerne, hvor vi er omringet af restauranter med åbne køkkener. Her er masser af inspiration at hente. Når du bor i byen, er et industrielt look en god partner for dit nye køkken i Århus.

Her er tale om stål. Blankt stål og børstet stål, bare masser af stål. Hvis du vil spice køkkenet lidt op er messing et godt alternativt til stål.

I forhold til køkkenlågerne, bør du også vælge noget glat, der er lige til at tørre af. I byen kan skabslågerne få frit spil, da husene også skyder op i et væld af farver.

Natur

Foretrækker du i stedet at bo uden for de største byer blandt naturen, bør du trække naturen med ind i køkkenet.

Her er bordplader af massivt træ eller sten det eneste rigtige. Selve underlaget af din madlavning skal kunne give associationer til madlavning i det fri.

Skabslågerne bør også være af blottet træ. Helst lyst træ, for at undgå et alt for mørkt udtryk i hjemmet. Insisterer du på blanke skabslåger, kan du med fordel lade dig inspirere af naturens farver. Mørkegrøn, brun og sort er alle farver, der går godt med bordpladen.

Relateret indlæg