Lav en vinklub

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Uncategorized

En vinklub behøver hverken at være sofistikeret eller eksklusiv. Dette kan nemlig gøres helt lavpraktisk, hvor blot vinen giver en anledning til regelmæssigt at hygge sig i godt selskab sammen med gode venner og veninder.

Formålet med en vinklub

En fordel ved at have en vinklub er for eksempel, at man kan komme til at smage vine, som man normalt ikke selv ville købe. Man skal derfor ved oprettelsen af vinklubben beslutte sig for, hvor niveauet skal ligge. Grænsen for hvor dyre vine skal være, kan nemlig være meget forskellig fra person til person. Derfor bør der være nogle klare linjer for, hvad prisloftet skal være.

Der kan ca. komme 10 glas vin ud af en almindelig flaske. Så det kan hurtigt løbe op, alt efter hvor mange man er i klubben, og derfor er det også vigtigt, at alle ved, hvad der kan forventes i forhold til prisniveauet.

Det skal I have i klubben

Sørg fra starten af at have nogle gode vinglas, som I kan nyde vinen fra. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvilke glas man drikker vin af. Man kan overveje, om der skal bruges karafler til servering af vinen, men dette er ikke et must.

Skal vinen iltes, kan man bruge en almindelig kande til at hælde frem og tilbage i flasken med. Drikker man derimod en ældre vin, skal man have en karaffel for at undgå bundfald.

Gode vine til den næste sammenkomst

Der findes mange steder, hvor man efterhånden kan købe vin. Noget af det nemmeste er at købe online. Skal man finde en webshop, som tilbyder et bredt udvalg af forskellige vine og tilbehør dertil, så skal du tage et kig hos Danmark største udvalg af forskellige vine, som du finder her.

Relateret indlæg