LED-spots er vejen frem

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Indretning

Er du træt af en stor elregning, at skifte pærer ud hele tiden samt sidde i flimrende lys og blive helt opkogt under din læselampe? Så er LED-spots vejen frem. Ved at bruge LED-spots i din bolig vil du slippe for alle disse ting. LED spots er nemlig en lyskilde, der er helt anderledes end gløde- og halogenpærer.

Ingen irriterende varmeudvikling

Ved at bruge LED-pærer og LED-spots slipper du for den varme, som andre lyskilder skaber. Du vil ikke føle, at du sidder i et varmt projektørlys med LED-belysning, da de ikke udvikler den samme høje varme.

Det betyder også, at du kan placere en LED-lyskilde, hvor det ikke er muligt at have andre traditionelle lyskilder på grund af brandfaren. Du kan skabe en dejlig stemning og atmosfære med LED-spots, da de kan skjules på en helt anden måde end eksempelvis halogenspots.

Spar penge med LED-spots

LED-spots bruger ikke elektricitet i de samme mængder som de mere traditionelle lysstofrør og spots. Det betyder, at du rent faktisk kan spare på elregningen, hvis du vælger at bruge LED-spots i stedet. Bruger du normalt en halogenpære på 20 W, giver en LED-pære den samme belysning med en kun 3 W LED-pære. Det er en besparelse, der virkelig kan mærkes, når det handler om mange pærer.

LED-spots har ligeledes en længere levetid end andre pærer, hvorfor du i det lange løb også sparer penge på dine indkøb af pærer. Samtidigt behøver du ikke udskifte dem hele tiden.

Relateret indlæg