Ønsker du det bedste for dine planter?

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Haven

Holder du af planter, som er ekstra grønne? Planter, som vil få ethvert drivhus til at stråle, og som desuden kan forsyne dig med lækre grøntsager eller urter? Hvis du vil have succes som ”gartner”, kræver det også, at der tages hånd om planterne, og at de bliver behandlet godt.

Har du hørt om vækstlys?

Det viser sig, at planter, der dyrkes under vækstlys, får kraftigere rødder samt høje og stærke skud. Salaten vil blive mere sprød og sød, og andre grøntager som tomater og chilier vil få flot farve og kraftigere smag.

Med vækstlys kan du nyde planters skønhed i lang tid, og du kan desuden bedre spotte pletter fra skadedyr eller misfarvninger, så dine planter altid holdes sunde.

Hvorfor benytte vækstlys?

I dag findes der faktisk et bredt udvalg af kvalitets vækstlyst til dig, som ønsker det bedste for dine planter. Med vækstlys kan du nemlig dyrke dine grøntsager og urter hele vinteren, og det giver dig også mulighed for at starte din plantevækst tidligere på året. Så kan du altid blive fornyet med lækre grøntsager.
Vækstlys giver nemlig dine planter et perfekt gro lys, og vækstlystet er perfekt til planter i udestuer, drivhuse eller vindueskarme. Så kan du få lækre friske chilier eller salathoveder til middagen.

Du skal blot være opmærksom på, hvor stor en lysmængde dine planter kræver – der er forskel på om planten bærer frugter og blomster, eller om den forbliver vegetativ. Bløde, grønne planter som salat kræver typisk lav lysmængde, mens tomater og agurker kræver lidt mere.

Relateret indlæg