Opdatér din bolig på en weekend med disse tips

Stuen

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Indretning

Ønsker du, at der skal ske noget nyt i din bolig? Så behøver du slet ikke at gå i gang med den helt store renovering. I stedet kan du give dig i kast med små og simple opdateringer, der kan gøre en rigtig stor forskel. Læs med videre her og find gode tips til, hvordan du kan opdatere din bolig på en weekend.

Hæng gardiner op

Gardiner kan gøre rigtig meget i forhold til udtrykket i et rum. Du kan vælge flotte gardiner i en farve, der passer perfekt til din stil. Udover at gardiner er dekorative, så er de også smarte, hvis du ønsker at skygge for solen.

Tilføj ny belysning

Belysning kan selvfølgelig lyse et rum op. Men det kan ydermere tilføje skønhed til et rum. Du kan eksempelvis hænge en lysekrone op i loftet eller dekorere rummet med spændende væglamper. Det er helt op til dig. 

Placér planter forskellige steder

Planter kommer med et hav af fordele. Så hvis du ikke allerede har planter forskellige steder i hjemmet, er det en god idé at finde i hvert fald et par stykker, som du kan lide. Det kan være alt lige fra planter med store blade til små planter eller noget helt tredje.

Læg et tæppe på gulvet

Et tæppe sætter virkelig prikken over i’et i et rum. Dog er det vigtigt, at du tænker over placeringen. For eksempel kan du placere et tæppe under sofabordet i stuen. Eller hvad med at have et tæppe under spisebordet?

Relateret indlæg