Pas på dine blomsterbede med den rigtige muld

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Haven

Står du klar med planteske og håndrive til at anlægge et nyt højbed i haven, eller mangler du højbedsmuld med næring til at passe dit nuværende højbed? Kig forbi haveglad.dk og find lige præcis den muld, der passer til dit behov.

Højbed – nemt at passe

Er du have- og altanglad, og elsker du synet af grønne planter, farverige blomster og friske urter? Har du en have, er der, alt efter størrelse, plads til en del forskellig beplantning. Måske er du helt vild med grønne buske og roser og tulipaner, eller måske er du særligt glad for at have en køkkenhave med forskellige krydderurter, kartofler eller friske jordbær og hindbær. Uanset hvad, så er der ingen tvivl om, at hvis du har en have, så kræver den at blive passet, og det er selvfølgelig i forskellige grader, alt efter hvor meget beplantning der er. Er du til de enkle løsninger, hvor tingene er nemme at holde og kræver knap så meget tid, er et højbed lige noget for dig. Du kan få dem i flere størrelser, så de passer til dine behov, og for det andet kan planterne spire hurtigere, idet de modtager mere varme og lys, når de kommer lidt op i højden. 

Bede kræver pleje

Lyder et højbed som noget, der kan være en løsning for dit ønske om at have planter, blomster eller urter, der er nemme at holde? I så fald bør du helt sikkert kigge forbi haveglad.dk, hvor du finder alt det, du overhovedet kan drømme om til haven, heriblandt højbedsmuld. For uanset om beplantningen er i jorden eller i et bed, så kræver det pleje, og til det er muld nødvendigt.

Relateret indlæg