Sådan bekæmper du de værste støjgener i haven

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Uncategorized

De fleste mennesker forbinder et støjhegn med det hegn, der løber langs de store motorveje. Et støjhegn er nemlig med til at bekæmpe de mange støjgener og problemer der er, når bilerne kører på motorvejen. Motorvejen er dog ikke det eneste sted, hvor der kan opstå problemer med støj, det kan også være hjemme i din have.

 

Huse der ligger tæt op af trafikerede veje, kender alt for godt til problemer med støj, og for nogle er det værre end hos andre. Hører du til de husejere, der har problemer med støj fra eksempel biler, kan du overveje om et såkaldt støjhegn er noget for dig. 

 

Hvor højt skal et støjhegn være?

Jo højere et støjhegn er, jo højere udbytte vil du få af hegnet. Virkningen af et støjhegn er bedst, hvis hegnet er placeret tæt på støjkilden. Det vil sige at du bør sørge for, at det hegn der skal forhindre lyden i at genere, skal stå tæt på modtageren. Hegnet skal altid placeres inden for skellet, og som udgangspunkt ikke være højere end 1,8 meter. 

 

Men støj kommer ikke kun fra én side, du skal huske på at generende støj, også kommer fra siderne. Skal du have et støjhegn rundt om huset, er det derfor en god ide, at finde ud af om dine naboer er med på ideen, inden du køber et støjhegn.

 

Når du har fundet ud af, hvor dit støjhegn skal placeres, bliver det næste hvordan støjhegnet skal se ud. Her vælger mange et naturhegn, som er et hegn der kan variere, i takt med at årstiderne skifter. 

 

Vil du vide mere om støjhegn, og om hvilke muligheder der er i forbindelse med et støjhegn rundt om dit hus. Så kontakt Pilebyg.dk allerede i dag, på den måde kan du hurtigt komme i gang med at få fat i et støjhegn, der matcher både hus og dine personlige præferencer. 

 

Relateret indlæg