Sådan ryger du en cigar

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Diverse

Mange mænd og enkelte kvinder ryger lejlighedsvis en cigar. Det er ofte i forbindelse med en polterabend, nytårsaften, et bryllup eller når der er kommet et lille nyt familiemedlem til verden. Det er dog ikke alle lejlighedsvise cigarrygere, der mestrer cigarrygningens kunst. Hvordan en cigar skal ryges, kan du få et lille indblik i herunder.

Få en god oplevelse med cigaren

Hvis du skal have en god rygeoplevelse med en cigar, er det vigtigt, at du behandler den rigtigt. Cigaren skal nemlig både forberedes, tændes og ryges på en helt specifik måde.

·      Klip cigaren
Mange klipper alt for meget af cigaren, så den bliver flosset. Det kan betyde, at du får cigarstykker i munden. Det er omkring tre millimeter, der skal klippes af en cigar.

·      Varm cigarens fod
Du skal holde cigaren i en vinkel på 45 grader, mens du varmer cigarfoden op. Når du gør dette, skal du rotere den et par gange for at varme tobakken grundigt op.

·      Tænd cigaren
Fortsæt med at rotere cigaren, mens du suger let i den (ingen indånding). Flammen må endnu ikke røre ved cigaren. Når du mærker røg i munden, skal du kigge på cigarfoden og puste let på den. Dette fortsætter du med, indtil hele cigarens ende er glødende.

·      Ryg og nyd cigaren
Når du har fået rigtig godt gang i cigaren, er det vigtigt, at du ikke inhalerer. Du skal blot lade røgen køre rundt i munden for at få den gode cigarsmag.

·      Håndter din aske
Lad asken blive cirka en tomme, før du banker den af. Når du er færdig med at ryge, lader du cigaren ligge i askebægeret, så den kan slukke sig selv.

Relateret indlæg