Sådan stormsikrer du dit hus

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Diverse

Vejret i Danmark er blevet mere omskifteligt, og derfor er det vigtigt, at du gør hvad du kan, for at beskytte din bolig. Heldigvis har vi ikke mange storme i Danmark, men det hænder da, at de overrasker en gang i mellem – og så er der altså nogle ting, du kan gøre, for at beskytte dit hjem.

Det er vigtigt at du gør hvad du kan, for at sikre dit hjem mod hårde storme, så du undgår skader på huset eller det der er værre – på mennesker. Der er heldigvis flere ting, du let kan gøre selv for at stormsikre dit hus.

Beskær træer og buske

Først og fremmest bør du sikre, at træer og buske er korrekt beskåret, så træerne ikke vælter ned på huset i det hårde blæsevejr. Her kan det være en god idé at gøre brug af professionel hjælp, for eksempel træfældning Aarhus, da det ikke altid er let at se, om et træ står et sikkert eller farligt sted, hvis der kommer storm. Samtidig kan en professionel vurdere, om nogle træer er rådnet eller døde, så de har højere risiko for at vælte i en storm.

Rens tagrenderne

Du bør også sikre, at tagrenderne og nedløbsrørene er rene og fri for blade og andet affald, så vand kan løbe væk fra huset. Det er sikkert en årlig tjans for dig alligevel, og den sker ofte om vinteren, hvor efterårets blade skal fjernes fra tagrenderne om huset.

Tjek tilstanden på huset

Huset bør have et godt fundament, så det ikke vælter eller falder sammen under en storm. Hvis du har en kælder, er det vigtigt at du kigger på, om træværket eller murværket stadig er tørt og stærkt. Hvis du ikke har en kælder, er det godt at undersøge gulvets tilstand.

Relateret indlæg