Sådan vælger I en sut til jeres baby

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Børneværelset

Det kan godt være, at det virker som det nemmeste i verden at vælge en sut. Men som førstegangsforældre kan det være svært at vælge en sut til jeres nyfødte baby, når først I går i gang med at kigge på de mange typer af sutter, der findes. Det er dog ikke den første ting, I behøver at investere i. Amningen skal nemlig være på plads, inden I tager sutterne i brug.

Dette skal I være opmærksomme på

Størrelsen

Størrelsen på sutten afhænger meget af hvilket mærke, I beslutter jer for at bruge. Undersøg derfor de specifikke mærkers størrelsesvejledning, så I får en sut, der hverken er for lille eller for stor til den nyfødte baby. Der findes sutter, som er velegnet til alle aldre, mens andre sutter er opdelt efter alder. I kan se et eksempel på Bibs-sutter her: https://www.parcellet.dk/shop/bibs-sutter-426s1.html.

Konstruktionen

Kig på suttens konstruktion. Har selve sutten en god form, og er skjoldet fremstillet, så det giver plads til luft og dermed mindre irritation? Sidst men ikke mindst bør den samlede konstruktion være holdbar i den forstand, at sutten ikke er nem at skille ad i flere dele.

Sutten

Selve sutten kan være fremstillet i forskellige typer af materialer. Det kan eksempelvis være silikone, som er det mest anvendte materiale. Silikone er let at rengøre, hvor det ofte er muligt at putte sutten i opvaskemaskinen. Tjek dog altid suttens emballage for at se, hvad der står i forhold til rengøringen af den.

Relateret indlæg