Skal du i gang med at indrette et børneværelse?

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Børneværelset

Lige meget hvor gammelt dit barn er, er det vigtigt med et rart og hyggeligt børneværelse. Det skal helst være lige i dit barns ånd, så han eller hun elsker at befinde sig på værelset. 

Selvom de helt små babyer ikke bruger et børneværelse meget, er det en fordel, at du allerede indretter det på en måde, så det er klar til et ældre barn. På den måde skal du ikke hele tiden ændre børneværelset i takt med, at dit barn bliver ældre.

3 gode råd til indretning af børneværelset

  • Sørg for, at der er masser af gulvplads: Først og fremmest er det en god idé at sørge for, at der er masser af gulvplads på et børneværelse. Din lille baby har selvfølgelig ikke brug for meget plads, men når først dit barn kan tumle og gå rundt, er der brug for godt med gulvplads til sjov og ballade.
  • Tænk på hygge: Når du indretter et børneværelse, bør ”hygge” klart være et ord, du tænker på. Du kan gøre et børneværelse hyggeligt på flere forskellige måder. Det kan eksempelvis være ved brug af søde motiver og fint tilbehør såsom en uro til baby.

Vælg neutrale og fine farver: At vælge farver til et børneværelse kan være svært. Det er ikke til at sige, hvad dit barn kommer til at kunne lide. Du kan vælge at holde børneværelset i neutrale og fine farver, så du ikke behøver at male det igen lige med det samme.

Relateret indlæg