Står du for årets mandelgave?

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Interiør

Har du fået til opgave at stå for årets mandelgave til juleaften? Det er en simpel, men ikke altid nem, opgave at få, som skal passe til alle aftenens gæster. Hos Spring Copenhagen har de et stort udvalg af mandelgaver, og mon ikke du kan finde den helt rigtige til jeres juleaften.

Kampen om mandlen

Det kan være svært at finde den helt rigtige mandelgave, som enhver gæst vil blive glad for at få juleaften. Når først risalamanden bliver sat på bordet, går kampen om at finde mandlen i gang. Er du typen, der ikke kan skjule din glæde og bryder ud i glæde med det samme, eller kan du finde på at gemme den, så de andre må tage flere portioner i søgen efter mandlen? Uanset hvad, så er det en sjov og særlig tradition at skulle finde mandlen, og det er en tradition, som de fleste glæder sig til juleaften. Derfor kan det også være en svær opgave at være den, der står for indkøb af årets mandelgave. Er der både børn og voksne til stede juleaften, kan det være en endnu sværere opgave, men hos Spring Copenhagen har de et alsidigt udvalg, der kan passe til mange aldre.

Mandelgaver til børn og voksne

Er gæsterne juleaften primært voksne, vil en gave som den populære Tipsy-proptrækker eller Tipsy-vinprop være en god idé. Også den fine lysestage, Kammerstagen, kan vække glæde hos mange mandelfindere. Nå ud til flere aldre med de kreative Emojies i forskelligt humør, som kan pryde en hylde på børneværelset eller i stuen. En kærlig emoji med et kys, hjerteøjne eller et kram kan vække glæde, men også en Cool-emoji kan sætte et sjovt præg på hylden.

Relateret indlæg