Tænker du på miljøet når du fyrer op i pillefyret?

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Stuen

Har du et pillefyr derhjemme, som du naturligvis gerne vil fyre op i, når det begynder at blive koldt udenfor? Kunne du på samme tid også godt tænke dig, at finde et miljøvenligt produkt, så tag et kig på Pillemand.dk, hvor du blandt andet finder et stort udvalg af 8 mm træpiller i høj kvalitet.

Hos den danske virksomhed Pillemand.dk er de specialister i træpiller i høj kvalitet, og de miljøvenlige træpiller 8 mm, er blandt andet fremstillet af rent træ helt uden tilsætningsstoffer. Dette er med til at gøre pillerne til en både sund og økonomisk, men i høj grad også miljøvenlig måde at fyre op på.

I udvalget af 8 mm træpiller, finder du kun træpiller, der er skabt med stor omtanke for både miljø og natur. Her er reglerne om ansvarligt skovbrug fulgt nøje, nogle træpiller er endda FSC certificeret. Bestiller du træpiller hos Pillemand.dk, får du gratis levering i hele landet (ikke-brofaste-øer er dog undtaget). Muligheder for betaling er mange, betaler du online har du derfor mulighed for både at betale med et almindeligt kreditkort, men også via ViaBill og MobilePay.

Hos Pillemand.dk bliver produkterne altid leveret direkte til døren. Den høje kvalitet af træpiller betyder at du ikke længere behøver at have dårlig samvittighed, når du fyrer op i ovnen på en kold vinterdag. Den hurtige levering betyder endda at du kan have dine nye træpiller allerede 1-7 dage, efter du har bestilt.

Relateret indlæg