Tips til at forvandle dit loft

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Indretning

Går du nogensinde og kigger op på lofterne i dit hjem? Det er de færreste af os, der gør det. Men rent faktisk har lofter en del at sige. De kan nemlig påvirke følelsen og udseendet i de forskellige rum utrolig meget. Dit loft fungerer som mere end blot en femte væg.

Udover at de kan lysne et mørkt rum op, kan de også få et lille rum til at se større ud. Ydermere kan et loft være med til at ændre rummets udtryk på ingen tid. Har du et kedeligt loft i dit hjem, der trænger til en forandring? Så er der flere simple tips og tricks, du kan gøre brug af.

Start med at rengøre dit loft

De fleste af os vasker vores vægge regelmæssigt. Men husker du også at vaske dine lofter? Hvis dine lofter er blevet en smule triste og kedelige, kan det være, at de blot trænger til en rengøring.

Mal dine lofter

Loftsmalingens farve kan være det sidste, du tænker på, hvis du gerne vil have, at der sker noget nyt. Lofter er ofte helt hvide, hvilket er et enkelt udseende, der kan lysne ethvert rum op.

Hvis det ikke har hjulpet at vaske dine lofter, kan du selvfølgelig altid male dem hvide, hvilket vil gøre en masse. Men du kan også sagtens male dit loft en hel anden farve. Dog skal du vælge farven med omhu, så rummet ikke bliver mørkt og indelukket.

Montér stuklister i loftet

Til sidst kan du vælge at montere stuklister i loftet. Det kan være med til at skabe et smukt udseende og giver masser af personlighed til et rum. Selvom det er en mindre detalje, vil stuklister forandre loftet og rummet markant.

Relateret indlæg