Udstyr til pleje og fældning af pyntegrønt

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Haven | Værkstedet

Har du din egen skov, eller er du måske den heldige ejer af en juletræsplantage? Når træer og planter skal passes, kræver det det rigtige udstyr, og det gælder også, når du skal sørge for årets produktion og salg af pyntegrønt.

Pyntegrønt i danske hjem

At byde naturen velkommen i hjemmet er noget, mange holder af. Om det er enkelte stiklinger fra det lokale supermarked, en buket bundet blomster fra gæsterne i weekenden, planten i vinduet, som holder året rundt, eller om det er de fine grønne farver, der finder plads i vores hjem jul efter jul i form af juletræer og juledekorationer, så er det den grønne og farverige del af naturen, som bringer en helt særlig stemning ind i hjemmet. Men hvor kommer det egentlig fra, og hvor kommer pyntegrønt fra? Vi går ofte ned i supermarkedet og køber det, men hvor mange tænker over, at det rent faktisk kommer fra private skove eller juletræsplantager? 

Stort udvalg

Når man har en plantage, er det ikke bare at fælde træer for så at sælge dem, og det er du helt sikkert bevidst om, når du året rundt passer og plejer træerne. Det kræver nemlig masser af pleje, og når de skal fældes, kræver det det rigtige udstyr. Det gælder også for pyntegrønt. Hos HD 2412 kan du finde et stort udvalg af udstyr og tilbehør dertil, som skal sørge for, at vi får det flotteste pyntegrønt hjem i stuen. Find blandt andet en bremsefjeder eller forlænger til topsaks eller invester i en digital vægt, så du kan efterveje det samlede pyntegrønt. Besøg webshoppen og gør det hele nemmere for dig selv, når du sørger for pyntegrønt.

Relateret indlæg