Varmepistol til gør-det-selv-projekter

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Værkstedet

Er du typen, der elsker at lave en masse forskellige gør-det-selv projekter derhjemme, skal du investere i en varmepistol. Varmepistolen er mest kendt for at være god til at fjerne maling eller optø vandrør. Men den har altså et langt større potentiale end dette, så du kan få stor glæde af en varmepistol.

Hvad er en varmepistol?

En varmepistol er et værktøj, der sender en masse varme ud ved en høj temperatur. De fleste har flere trin, så du kan regulere varmen i forhold til dit projekt.

Det er muligt både at få varmepistoler med ledning, men de findes også i en udgave, der er batteridreven. Varmepistoler kommer desuden typisk med flere dyser, så varmen både kan samles og spredes.

Få bugt med maling og tapet

Det kan være lidt af en opgave at fjerne både maling og tapet. Men med en varmepistol i den ene hånd og en skraber i den anden, går det meget lettere. Har du en masse træværk, såsom døre, paneler eller andet, hvor malingen skal fjernes, har du brug for en varmepistol.

Bøj plastikrør i specifikke former

Skal du bruge et plastikrør med en specifik form, bør en varmepistol være dit foretrukne værktøj. Du skal blot varme den del af plastikrøret, der skal formes, op med varmepistolen. Efterfølgende kan du bøje det i lige præcis den form, du ønsker.

Få løsnet metaldele

Med varmepistolen kan du desuden løsne metaldele heriblandt bolte. Har du nogle genstridige bolte, der er svære at løsne, er det bare med at tage fat i en varmepistol, så du kan få ordnet dette projekt i en fart.

Relateret indlæg