Vinentusiast? Tilføj et vinkøleskab til dit køkken

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Kategori - Køkkenet

Et godt glas vin en gang imellem er bare en nydelse, som de fleste af os helst ikke vil undvære. Nogle har en klar præference, andre er en sand fan af både rød, hvid og rosé. Hvis du er en ægte entusiast, ved du også, at der er nogle helt klare retningslinjer for vinens optimale temperatur.

De fleste af os kender nok til at placere hvidvin og rosé på køl – imens vi lader rødvinen ligge på vinhylden, indtil den skal drikkes. Men et køleskab er meget køligt, og stuetemperaturen er ofte meget varm – så hvordan sikrer vi egentlig, at vores vin har den optimale temperatur?

Et vinkøleskab kan gøre forskellen

Temperaturen på dit glas vin kan have kæmpe betydning, for den smagsoplevelse du får. Hvis din hvidvin kommer direkte fra køleskabet, og du drikker den, så snart den bliver hældt op i glasset, vil den få en langt mere syrlig smag, end den egentlig skal have.

En rosévin må gerne have en køligere temperatur, og kan derfor godt drikkes med det samme, du tager den ud af køleskabet. En hvidvin skal helst være 9-10 grader, når du drikker den, og en rødvin skal helst være op omkring 17-18 grader. Det er svært at kontrollere uden et vinkøleskab, og derfor er det en fantastisk investering, hvis du går op i din vin.

Et vinkøleskab har et flot og eksklusivt design, som med garanti vil pynte ind i dit køkken. Derudover er funktionen jo yderst nyttig, da du altid kan kontrollere temperaturen på din flaske vin. De fleste vinkøleskabe fås med to zoner, så du både kan opbevare hvidvin og rødvin deri. De fås i et utal af forskellige prisklasser, så det er bare med at gå på opdagelse, så du kan finde et, der opfylder dine behov.

Relateret indlæg